Retur av varor

Nedan har vi utarbetat ett rekommenderat sätt för kunder/konsumenter, att returnera varor (ångerrätt) inom 14 dagar. Du kan naturligtvis också använda andra sätt i enlighet med lagen.

Om du är konsument, så har du i enlighet med § 1829 punkt 1) i civillagen, rätt att returnera de köpta varorna inom 14 kalenderdagar från mottagandet av varorna utan att ange några skäl.

 

För att utöva din ångerrätt måste du informera oss om, att du vill frånträda köpeavtalet, genom en ensidig rättslig åtgärd (t.ex. med brev eller e-postmeddelande). Du kan för detta ändamål, använda det bifogade standardformuläret för utövande av ångerrätten.

Du kan också använda vilken annan otvetydig förklaring som helst, om ditt beslut att frånträda avtalet. Om du utnyttjar denna möjlighet, kommer vi att utan dröjsmål bekräfta mottagandet av meddelandet, att du önskar frånträda köpeavtalet.

Du kan informera oss om ditt beslut, att frånträda köpeavtalet genom att kontakta oss på följande adresser:

Brev: Extradeon s.r.o., Ostravská 311/7, 747 70 Opava-Komárov, Tjeckien

E-post: info@reservhjul.se

För att uppfylla ångerfristen, räcker det att skicka meddelandet om hävning innan ångerfristen löper ut. Varorna ska utan onödigt dröjsmål och senast inom 14 dagar skickas tillbaka.

Om du frånträder detta köpeavtal, kommer vi att utan onödigt dröjsmål och senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot ditt meddelande om att avtalet frånträtts, att återbetala alla betalningar som vi har fått från dig, inklusive leveranskostnader (exklusive eventuella extra kostnader som uppstått till följd av att du har valt en annan leveransmetod än den billigaste standard leveransmetoden som vi erbjuder). Vi återbetalar beloppet uteslutande genom en banköverföring till ditt bankkonto. I inget fall kommer du att drabbas av ytterligare kostnader.

Vi återbetalar dock inte beloppet förrän vi har mottagit de returnerade varorna. Vi tar inte mot varor som levereras mot kontant betalning

Hur kan du returnera varorna?

Returnerade varor måste vara i sin originalförpackning, oanvända, oskadade, inklusive eventuella tillbehör och återförsäljningsbara. Glöm inte kvittot som bevis på köpet

Skicka varorna till: Extradeon s.r.o., Ostravská 311/7, 747 70 Opava-Komárov, Tjeckien

Vad måste ångerblanketten innehålla?

- Fakturanummer

- Ordernummer

- Bankkontonummer (för utlandet - IBAN + SWIFT-kod för banken)